~ Here be spoilers ~

Tuesday, December 8, 2009

nicolas cage to the iguana: "can i haz dance?"

blind dating a fost un crappy, crappy film, full of horseshit, unde totul e bine cand se termina cu bine. haide, mă.

pandorum e doar un alt nume pentru despotic - and - overinflated - self - disorder. filmul a fost un sf bun, cu efecte, doppelgengars & rebirth, dupa care noua, tuturor [ahem], ne-ar placea sa se faca un rpg la fel de bun.


carriers pare sa fie your average virus-care-decimeaza-umanitatea biohorror, dar m-a impresionat si m-a tulburat, trecand peste inadvertentele caracteristice genului [tot filmul e practic drumul catre plaja unde puritatea era asigurata nu numai de lipsa virusului actual, vezi bine...]. e foarte... uman. varianta serioasa si de-probleme-punatoare de la zombieland, daca vreti. da, poate era bine sa mai fie niste gore si niste actiune in plus, dar, vorba cuiva, chestiile astea l-ar f lipsit si de gust, pentru ca in definitiv nici nu-i un film horror.

extract de mike judge, tipul cu idiocracy si office space, e un film mai putin fun decat speram. it has that sunday whorthiness, tho', + un ben affleck in rol secundar.




the bad lieutenant de herzog e un fel de leaving las vegas in care nicolas cage is overdoing it la fel de mult, doar ca-i mai bun. aaah, bietu' nic cage. cred ca-i tare greu si solicitant sa joci pe cineva atat de fucked up. dar as zice ca e si mai greu sa montezi vreo trei sferturi dintr-un film si sa-ti dai seama ca e deja mult prea lung ca sa mai prelungesti suferinta [spectatorului] si agonia [personajelor], asa ca-i dai in cap: fericesti personajul nenorocit brusc, din ceruri, impingandu-i niste bafta in poala, bagand-i in traista niste femei, niste bani, niste vindecari, niste succese, niste momente in care dodgeuieste moartea la mare arta si tot asa. le aglomerezi pe toate in ultimele 8 minute si basta. e frustrant. nici n-apuc sa pun pariu cine moarte, cine plateste, alooooo, redemption, va rog, cainta, pocainta, astea?! nada?! this did NOT look like a fairytale, de ce i-ai face a fairytale ending, atunci? in mod cert n-as mai avea rabdare sa-l vad si pe harvey keitel intr-o asa zisa aceeasi poveste.

2 comments:

  1. Pandorum a fost usor anticlimatic pentru mine; ma asteptam la ceva massive death and destruction la sfarsit pentru alienii aia dar nici macar nu ne-a zis ce erau si de unde. Nu ca ar fi fost important in marea schema a lucrurilor dar am fost dezamagita ca la final au fost innecati si nici macar sansa de sequel nu au bagat, cu un alien care a supravietuit!

    Extract mi s-a parut OK..mildly entertaining ca sa zic asa dar cred ca urmarea prea multe povesti pe prea multe planuri fara nicio morala clara. Cam ca finalul din Burn After Reading..what did we learn? We learned never to do it again But what exactly did we do? I have no f*cking idea :D

    In schiiiiiiiimb, ai vazut Franklyn? That's worth a watch :D

    ReplyDelete
  2. nu, dar am sa-l vad neaparat pentru ca pare fain si mai e si cu eva green, so thaaanks:)

    ReplyDelete