~ Here be spoilers ~

Thursday, November 26, 2009

some guy she met at the gym with Brad Pitt's face and Jesus' abs.

de ce am [si] blogul asta? ca sa nu uit ce vad - am avut revelatia asta simplissima acum cateva minute, cand mi-am amintit ca am uitat sa updatez draftul cu titlurile din ultima vreme. ma cam seaca faptul ca n-am timp / spatiu / chef de scris cand e cazul si cand simt ca trebuie. ah, si daca gasesc o motivatie reala si pentru celelalte bloguri, ar fi perfect, m-ar ajuta sa fiu mai consecventa.

zombieland e un road / zombie film cu woody harrelson [& bill murray as himself] FOARTE BUN. amuzant din cap pana-n coada. super soundtrack. intro fain. taiat bine. oarecum din seria shaun of the dead sau hot fuzz. de notat regulile antizombie impuse in firul povestii - aplicabile si irl =)).

doghouse - female zombies infect men if pissed off. adica pe cei care se duc sa weekenduiasca intr-un satuc izolat de restul lumii care nu aflase ca femeile au luat-o razna [methinks that would've been old news already :P]. pasabil, not fun enough, cam clovnesc.

[500] days of summer - joseph gordon - levitt & zooey deschanel. un film ca o placinta fierbinte cu mere + o cupa de inghetata de vanilie deasupra. ca o briosa dimineata. ca un susanel cu crema de branza. ca un venti non fat no foam toffee nut latte de la... ah well, you get the picture. mai bine-l citez pe mihai, care a postat pe facebook exact cand scriam postul asta:

am crezut ca e o tentativa americana de amelie or jeux d'enfants combinat cu putin juno, dar ca si pozitionare e complet pe dos desi ca stare complet identic. de fapt.... poate asta mi-a placut. fortat in top 10 pentru mine si categoric un must, efectiv sincer.
desi e un boy meets girl situation, this is not a love story si desi il stiu de 6 luni, l-am vazut abia azi si zau ca merge cu un demisec alb de jidvei si constiinta curata.

my one and only - rennee zelwegger cea cu aplomb has the right to life, liberty and the pursuit of husbands, asa ca renunta la prezentul sot si pleaca, impreuna cu doi copii, in cautarea unuia mai vrednic. foarte frumu, mi-a placut la fel cum mi-a placut miss pettigrew lives for a day, miss potter si easy virtue.

dead snow -nazi zombies from norway?! ok, nazie zombies from norway. cea mai mare magarie pe care am vazut-o in ultimele luni. nu e suficient de plauzibil incat sa fie pe bune si sa se ceara luat in serios, dar nu e nici suficient de amuzant sau de bine facut incat sa-ti permita sa te amuzi efectiv. insa zombies cei nazisti arata bine - as in "bine pentru efectele dintr-un film horror cu zombies facut de niste norvegieni".

session 9 - un thriller horror deloc rau despre un spirit trezit care calatoreste din trup in trup - trupurile fiind ale celor care lucreaza intr-un spital de psihiatrie dezafectat.

funny people -naaais. mie mi-a placut tot ce-am vazut marca jud appatow [& actorii lui fetis care sunt extrem de lovable si care nu lipsesc nici de-aici]. mai putin knocked up.

moon -un sf foarte bun, si asta o spune cineva care nu se omoara dupa genul asta.

humpday - cu joshua leonard din the blair witch project. valabil de la cap la coada. adica functioneaza :). e un film bun pentru ca propune o situatie perfect plauzibila si valida, ilustrata in mare parte prin dezbateri de un firesc cu care n-ai cum sa nu rezonezi. asadar, un cuplu e usor zdruncinat de ideea unui prieten de a face un film de arta: doi barbati complet hetero care cad de acord sa faca sex for art's sake.

the echo -un film crappy de categoria Čš despre cum un spirit al unei femei maltratate de sot se razbuna pe toti ocupantii cladirii in care locuia acum niste zeci de ani.

trick 'r treat - mna ca nici nu pot sa-l numesc film. e regizat prost si deci si prost montat - prea prost ca sa poti urmari sirul povestilor si sa le mai si pricepi . un ceva destul de haios [citeste "imbecil"] despre ce se intampla intr-o noapte de halloween cu niste succubi, un tata care cioparteste capete de cadavre alaturi de pustiul lui as a hobby, un copil vaduvit de toate cele care se razbuna, ce sa faca si el, saracu'... samd. totusi, memorabil printre seria de horroruri repetitive pana la sastiseala din peisajul filmic care ne e accesibil.

[pff si uite-asa s-a dus si seara asta si tot nu m-am apucat de dexter]

No comments:

Post a Comment