~ Here be spoilers ~

Friday, November 6, 2009

buffing the situation

am [re]incercat sa vad bruno. nasty piece of shit. i'd rather poke dead things with a stick. filmul asta-i atat de sick incat pare facut de unii dintre fostii mei colegi. no offense guys, i mean that in the best way possible. love'n'hugs'n'all things nice, stiti voi.

e ceva foarte in neregula cu peter jackson. bine, dar asta stiam inca de la filmul ala cu gandaci mari si ridicoli [si nu ma refer la actori]. recent, tipul a luat 30 de milioane si i le-a dat lui neill blomkamp sa faca district 9. singura chestie care mi-a placut din aceasta major load of turd a fost faptul ca actorul principal nu era de meserie actor. booon. imi doresc foarte mult ca lovely bones sa fie bun, pentru ca romanul lui alice sebold merita o ecranizare meseriasa.

acum, daca ar putea cineva sa ma convinga ca jennifer's body nu e un film de categoria T/U/V sau ce litere mai sunt pe la coada alfabetului, ar fi foarte bine. dar e o operatiune complicata. gen, o regizoare lesbiana [hence les love and les sex are obviously implied and hinted at in about 90% of the film] face un film dupa un scenariu de diablo cody cea sleazy, feminista si misandra in care un succub se ocupa cu... well, whatever succubi do when they do their succubi thing: sex up some hot guys and then bloody chew the shit out of them. all this in a highschool setting. uuuh. suna ca o comedie. dar e mai putin de-atat. as vrea sa zic si ca-i un hommage pentru genul horror, in speta carrie, dar, hei - nu pot. e o peltea care trebuia sa iasa direct pe dvd sau sa fie facuta pentru tv in the 1st place.

sunt a bit amazed ca scenariul asta si cel pentru care diablo cody a castigat un oscar au fost scrise amandoua in acelasi timp si sunt mai paralele decat apa si uleiul. sigur, filmul va ramane in istorie ca fiind acela in care megan fox arata, in cateva randuri, ca neavand gura plina. now, we don't get to see that very often. megan fox nu are niciodata buzele apropiate like most of us humans do. nu. cand vorbeste, cand tace, cand exista, cand respira, ea arata mereu asa:





si va ramane in istorie si ca fiind primul film in care exista cineva care arata mai bine decat megan fox! meet amanda seyfried:


No comments:

Post a Comment