~ Here be spoilers ~

Thursday, October 30, 2014

bgs magazin

Dawn of the Planet of the Apes este cu siguranță în top 3 filme ale verii. Dacă ați văzut Rise of the Planet of the Apes acum trei ani, vă va ajuta să-l savurați, dar nu e esențial. Andy Serkis, obișnuit să joace creaturi impresionante (a fost Gollum în The Lord of the Rings) și campion al tehnicii motion capture este acum Caesar, un leader în toată puterea cuvântului - mult mai capabil decât mulți dintre aceia pe care îi veți cunoaște printre oameni.  

maxresdefault-10.jpg

The Other Woman  e un film light cu Cameron Diaz și Leslie Mann, pe care o veți găsi de obicei numai în comedii simpatice. Cele două decid să-i dea o lecție bărbatului din viața lor (care se întâmplă să fie unul și același), conform dictonului "€œSisters before misters". Women power!

5.jpg
Dacă v-au plăcut filmele / cărțile Hunger Games, veți iubi și Divergent - o distopie despre o lume împărțită în facțiuni, în cadrul cărora oamenii sunt ținuți foarte bine sub control. De învățat cum să nu te conformezi și să nu accepți nici o etichetă. Și de mulțumit lui Jennifer Lawrence, protagonista din Hunger Games, care a sfătuit-o pe Shailene Woodley să accepte rolul principal în Divergent. Mulțumim, Jen!

13e3bbb93a544cd58d239bf31513b46c_DIVERGENT_Four.jpg


De la Iron Man încoace, puțini au fost supereroii care erau și supercomici.  Guardians of the Galaxy promite - și cu siguranță va livra - o gașcă de haioși care, cum altfel, vor salva lumea.  

Dacă vă place Robert Downey Jr. și vă doriți să-l vedeți și într-o altă ipostază decât aceea de miliardar, playboy, filantrop, The Judge, care se lansează la începutul lui octombrie, va fi o alegere bună. În film îi mai regăsim pe superba Leighton Meester (Blair din "€œGossip Girl”), Vera Farmiga și Billy Bob Thornton.
 
Era o vreme în viață fiecăruia dintre noi când puține lucruri erau mai importante decât pizza și desenele animate. Teenage Mutant Ninja Turtles vin din septembrie și în România și promit o escapadă cu toate ingredientele necesare unei distracții pe cinste (inclusiv Megan Fox).

No comments:

Post a Comment