~ Here be spoilers ~

Saturday, July 30, 2011

"so what's with your new look? it's very whore couture".

wild target a fost un film extrem de misto cu rupert grint, rupert everett, emily blunt si cu un actor tare fain, bill nighy, care interpreteaza un asasin platit sensibil, iubitor de pisici si limba franceza. 

cherrybomb, tot cu rupert grint in toata splendoarea :)) - desi nu e foarte reusit pentru ca personajele nu sunt bine individualizate si nici foarte puternice, doar haioase pe alocuri.

the a team a fost destul de jenant, cum ma asteptam, plus ca nu-mi amintesc mare lucru din el - ceea ce spune multe. 

the roommate e o porcarie penibila cu the lovely leighton meester pe care o ador, dar pana mea, e un film de categoria Tz. cineva intr-un review zicea ca pur si simplu e idiot punctul de vedere, filmul trebuia sa fie conceput din punctul de vedere al personajului rau [leighton], nu din perspectiva lesinaturii aleia de minka kelly. da, complet de acord.

easy a - siiiigur, asta trebuia sa fie superproductia in care trebuia cu totii sa ne indragostim iremediabil de emma stone si care sa o lanseze pe ea insasi intr-o cariera piramidala ceea ce-i si doresc, desigur, ca-i dama buna, dar ca idee: fimul e mediocru, pe alocuri amuzant, clar spiritual, doar ca nu e memorabil. de mentionat ca emma [sau agentul ei] a avut intuitie buna: a renuntat la sucker punch pentru easy a. go beautiful!


cyrus e un film bun pentru fanii umorului incomod si absurd, exact cum joaca de obicei john c. reilly si jonah hill [care reuseste fara prea mare efort - sunt convinsa ca it's all natural to him =)) - sa creeze un personaj respingator, dar adorabil]. 

1 comment: