~ Here be spoilers ~

Monday, June 6, 2011

romcoms and such

the other guys, de bifat pentru fanii will ferrel si pentru cei carora le-a placut hot fuzz, sa zicem, dar nu-i la inaltimea lui si e din liga de jos. 

nu stiu daca cel mai frumos shrek de pana acum e forever after, cert e ca e o placere sa-i auzi pe eddie murphy, antonio banderas, jon hamm, jane lynch si kathy griffin <3.

n-as putea sa spun ca notting hill e vreo bijuterie si ca am regretat ca nu l-am vazut niciodata in ultimii zece ani, o sa zic doar ca mi-a placut prin influentare :)). 

dinner for schmucks e overrated - zic asta si probabil pentru ca i've had just about enough din mr. steve carrell, e bine ca s-a autosustras si din the office. noroc cu un scurt zack galifianakis care apare si in due date dimpreuna cu robert downey jr. - score!

love and other drugs a supt, din pacate, desi mizecordioasa de mine i-ar fi acordat o sansa pentru jake gyllenhaal dar nici macar finalul nu mi-a ramas in minte, there you go, mai bine cititi cateva paragrafe decat sa vedeti filmul =)).

alte prostioare de vazut in 10 minute cu ffwd, fiind identice cu aproape orice altceva din genul lor: from prada to nadajust go with it [desigur, nicole kidman, desi destul de plictisita in rolul asta, umple un film intreg intr-un rol secundar si e minunata], hall pass.




no strings attached - whoa, what ever happened cu natalie portman, cum dai si tu sa bagi nasu'ntr-o galeata de popcorn, hop si ea prin zona. cred ca ultimii doi ani i-au adus mai multe giguri si bani decat anteriorii zece. 

the ugly truth si morning glory sunt doua filme identice facute la doi ani distanta cu doua femei aproape la fel de enervante, desi as putea sa opinez ca rachel mcadams cere ceva mai multi pumni decat katherine heigl.

singurele doua lucruri pe care le recomand cu draga inima sunt doua indies fresh care se numesc please give, felul de film localizat in NY si regizat de un, sa zicem, woody allen mai putin extravagant si agatha christiesque si happythankyoumoreplease - ceva mai indie, dar la fel de placut.

No comments:

Post a Comment