~ Here be spoilers ~

Wednesday, October 27, 2010

do you know how many air jordans six black kids wear?

sex and the city 2 - is it just me sau cele patru dive au imbatranit? i can't relate anymore. de retinut: "You knew when I married you I was more Coco Chanel than coq au vin", zice carrie catre mr. big, LOL.

chloe. cand am vazut filmul asta m-am gandit ca sigur cinesseur a avut ceva de comentat despre :). si nu m-am inselat. de atom egoyan. cu julianne moore, amanda seyfried si liam neeson. intr-adevar superb, un film pe care l-as fi facut eu, daca faceam filme:)). imaginea e limpede si curata, femeile-s limpezi si curate, plotul e limpede si curat, erotismul care transpare din gestica personajelor e... arhitectura e... you get the point. un film cum rar se mai fac, dupa care trebuie sa rascolesti. sigur, eu imi doresc sa sper ca totul era clar, ca personajul amandei seyfried iubea tot ce putea iubi pana la urma (indiferent de sex) si nu ca era a scamming whore. lasati-ma sa cred asta, pentru ca altfel filmul isi pierde frumusetea in fata mea. note to self: de aprofundat atom egoyan.

el aura - din seria "filme europene de doua ore jumatate care se puteau desfasura doar intr-una", fabián bielinsky prezinta "el aura". ce pot sa zic, nu e ca si cum ar fi fost lucrat de unul dintre monteurii lui guy ritchie, asa ca lentoarea cu care se desfasoara are si ea sensul ei. de exemplu, confera ironie. avem de-a face cu un heist movie in care protagonistul, epileptic, deci supus unor experiente si trairi tulburatoare si superioare celor care li se intampla de obicei oamenilor de rand, are ca dorinta unica jaful perfect. finalul e open to questions, ceea ce mie mi-a convenit [fiindca am sperat la toate cele bune, ca asta mi-e firea, vezi mai sus "chloe"].

machete - HELL YEAH, MACHETE DON'T TEXT. am ras de-am ametit la filmul asta. vezi stallone cum se face treaba? pai, suntem golani, sau nu mai suntem? discipolii lui tarantino for teh win, i say! bloody rampages, good lines, beautiful women, graphic violence, my kinda shit. excelent.



get him to the greek - meh. bunicel, oricum peste asteptarile mele, ceea ce e bine intotdeauna. se pare ca e un spin off dupa "forgetting sarah marshall", asa ca e de vazut daca v-a placut asta. de retinut insa ca ambele sunt sub "superbad". rose byrne e de vazut in orice film, iar jonah hill e simpatic ca mai mereu, ceea ce nu pot insa spune despre mai-nou-sotul lui katy perry, russel brand, de care ma impiedic peste tot in ultima vreme. 

5 comments:

  1. am zece filme de Egoyan - am facut rost de ele zilele trecute ca sa ma pun si eu la punct cu filmografia. daca iti scapa ceva, anunta ca avem transfer.ro

    ReplyDelete
  2. multumesc frumos, o sa-ti zic daca nu gasesc ceva :)

    ReplyDelete
  3. Eu am vazut Nathalie (filmul dupa care a fost facut Chloe) : http://www.youtube.com/watch?v=o_fWYgv133U . De aia imi era cunoscuta povestea si nu stiam de unde... :)

    ReplyDelete
  4. mie sa fiu 100% sincer mi s-a parut cam fortata aia cu machete dont text, mai ales ca vreo 10 scene mai incolo dadea un SMS. Trebuia sa puna pe altcineva ffs.

    get him to the greek a fost foarte bun tinand cont de comediile de anul asta. Piff Daddy ala a fost FUNNY, grasul la fel.

    Ce ma enerveaza cand lumea nu apreciaza o recomandare de comedie buna (mi s-a intamplat azi). O comedie buna = o seara de nota 10 = rara avis. Mai ales ca mie nu imi recomanda nimeni :/

    ReplyDelete