~ Here be spoilers ~

Monday, October 25, 2010

semper fight

mai nou am un televizor foarte smecher, asa ca m-am uitat multe tampenii sub egida "uite ce perfect se vede" si prevad ca ma voi uita in continuare la asa numita idiot box fara pra mult discernamant, pana cand ma va napadi un plictis maxim intr-un viitor nu foarte indepartat.

ocazie cu care va avertizez ca the ghost writer e o porcarie de film facut de polanski. am ramas interzisa cand i-am vazut ratingul pe imdb. banuiesc ca polanski voia sa go all agatha christie on our asses si a iesit o ciorba super lame cu ewan mcgregor, care n-are nicio vina, sireacu'. plus pierce brosnan, care m-a calcat pe nervi dintotdeauna, deci n-aveam ce sansa sa-i mai dau filmului. e si kim catrall pe-acolo, dar nu e ca si cum ar avea vreo performanta notabila, deci nu e important. la fel de neimportante ar trebui sa ajunga thrillerele politice in general. nu cred ca exista ceva mai plictisitor, ca gen, pe lumea asta mare.

expendables - cumplit mestesug de tampenie. am citit ca miza lui stallone a fost sa faca un action flick cum se faceau, vezi-doamne, pe vremuri, cu toti greii respectivi, gen intalnire de zece ani de la terminarea liceului. pai bine frate, si cu demersul asta te iei in serios? pe bune? dar unde ti-e simtul umorului? unde ti-e iesirea peste norma, din tipare si asa mai departe, ca altfel e just another action flick unde printul salveaza si imparatia si fute si printesa, toate astea cu viteza sunetului! si - MAI ALES - unde e chuck norris?! da' pe arnie de ce l-a lasat doar cinci minuti in film? m? la fel, naucitor ratingul de pe imdb. pe de alta parte, macar barbatii din generatiile respective au rezonat la el, zic eu, sper, adica. cum ar fi tata.



exam - ei, asa mai merge. doar pentru tensiunea inter-filmica, altfel finalul e ridicol, dar filmu-i facut frumos, piesa-de-teatru-ready, cum imi plac mie. e despre the ultimate job interview in cadrul caruia cativa candidati brilianti sunt supusi la o proba de forta, rezistenta, putere si stapanire de sine.

grown ups - un film cu adam sandler, deci deja stim tot - nimic atipic, o lalaie humoristic pana pe la jumatate cand pune pe tapet probleme serioase si strica tot, ca orice comedie americana. but yay steve buscemi!

2 comments:

  1. Draga Guus,

    dar ce nume complicat ai!
    In afara de asta, voiam sa-ti zic un lucru, numai unul, dar cu intonatie! Cu intonatie, ca fata aia frumoasa din Elizabethtown, care-i spune la microfon baiatului aluia prapadit:

    "I lllllike you!!"

    Stii tu.

    ReplyDelete