~ Here be spoilers ~

Tuesday, September 18, 2007

“I totally want to cut off your skin and wear it to my birthday”

me lately la capitolul comedii:

blades of glory - genial. m-a facut sa reconsider genul comedy pur, fara alte slashuri, care pur si simplu nu parea sa mai existe pentru mine. un film despre competitia din lumea sportului, foarte gay, kitschy, sclipicios. cu will ferrel si jon heder [napoleon dynamite].

wild hogs - excelent. john travolta, william h. macy, tim allen, martin lawrence, ray liotta, marisa tomei. gaina batrana face supa buna, iar un patru cocosei batrani si versati sunt magistrali calare pe niste rapciuni de motoare intr-un road movie care e neaparat de bifat. [later edit: arete m-a tras de urechi cum ca nu sunt rapciuni de motoare, ci harley-uri destul de in regula, entry level, deci... deci pardon! ce hayabusa mea].

the dog problem - de si cu scott caan. o comedie care nu te face sa te tavalesti pe jos de ras, dar fina si foarte entertaining. mena suvari intr-un rol bestial.

talladega nights: the ballad of ricky bobby - cu will ferrel si john c. reilly. o comedie despre cum locu’ doi nu e fruntas, despre un almost retard care se trezeste dimineata and he pisses excelence. aproape la fel de tare ca si blades of glory. mostra: Dear Lord baby Jesus, or as our brothers in the south call you,jesuz, we thank you so much for this bountiful harvest of Dominos, KFC, and the always delicious Taco Bell. I just want to take time to say thank you for my family. My two beautiful, beautiful, handsome stricking sons, Walker, and Texas Ranger, or TR as we call him. And of course my red hot smokin’ wife Carley, who is a stone cold fox.

photo_16_hires.jpg

borat - cam plictisitor si evident grosier, cu tot felu de poante subumane, rasiste si discriminatorii, dar la unele faze tre sa recunosc ca m-am zguduit de ras. pentru fanii sacha baron cohen.

hot fuzz - this is one stiffy film! very british, i might add, foarte mucalit, negru-n ceru gurii si neasteptat spre final. cu simon pegg despre care ne place foarte mult. si cu nu-atat-de-tanara speranta martin freeman.

02_1024.jpg

la capitolul grele:

the bothersome man - cold as ice si sangeros. lumea ca o inchisoare fake, in care nimic nu mai are gust sau miros, propriul se amesteca dimpreuna cu figuratul, oamenii se multumesc sa fie fericiti fiindca mananca, fac sex si se duc la serviciu. si, evident, outcastul nemultumit, razvratit si alienat. imagine superba, limpede, numai tonuri de gri. impingator la sinucidere.

08-the-bothersome-man.jpg

stay - o aiureala alambicata si totusi catchy, la care nu am avut nervi sa ma concentrez ca lumea. ewan mcgregor, ryan gosling, naomi watts si janeane garofalo.

la capitolul revelatii de tipul “vin diesel is an actor and he’s not afraid to show it”:

find me guilty - lovely. great court movie, great humour, i am, needless to say, vin’s no.1 fan.

la capitolul popcorn:

the alibi - prea light, prea inutil si pe o tema care m-a scos din papuci.

uptown girls - brittany murphy, dakota fanning, care e epocala, ca intotdeauna si heather locklear intr-un film de duminica foarte fain, la care aproape am plans.

2003_uptown_girls_010.jpg

two weeks - cu sally field si ben chaplin. o aproape-comedie simpatica despre boala si moarte in familie.

in the land of women - adam brody, meg ryan si olympia dukakis. foarte simpatic.

georgia rule - o aiureala. jane fonda, felicity huffman si lindsay lohan, careia probabil i-a fost foarte usor sa joace un astfel de rol: a bitch. noroc cu doamnele in etate.

la capitolul “priti balaraina” [adica sefu' catre noi: "imi place ce-ai facut, chiar e misto, doar ca..."]:

love and other disasters - britanny murphy e foarte-foarte cool in filmul asta. si mai sunt si orlando bloom & gwyneth paltrow in cameo [lol].

01.jpg

we don’t live here anymore - mark ruffalo, laura dern, peter krause, naomi watts. cam trist. un fel de closer mai cumintel si mai putin ardent.

the good night - e regizat de fratele lui gwyneth paltrow si evident ca ea exista in film, alaturi de martin freeman, simon pegg, danny de vito si penelope cruz. despre cum e bine sa te intorci unde ti-e locul dupa ce-ai experimentat si de alte bunatati care pana la urma nu au nimic de-a face cu tine.

No comments:

Post a Comment